Kollektivkonferansen

Kollektivtrafikkonferansen er det årlige møtestedet for de som jobber med, eller er opptatt av mobilitet.

Konferansen setter søkelyset på aktuelle tema og samler årlig flere hundre mobilitetsinteresserte fra hele landet. Kollektivkonferansen er for alle som er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet.

Kollektivkonferansen 2021 arrangeres den 18.november 2021 – sjekk ut Kollektivkonferansen.no for oppdatert informasjon!

 

Den nye normalen og hvordan vi forbereder oss på tiden post-Covid-19 preger hele kollektiv- og mobilitetsbransjen. Det blir også tema for årets konferanse.

Call for speakers – abstracts: Frist 15. august

Kollektivtrafikkforeningen inviterer forskningsmiljøer, konsulentselskaper, medlemmene våre og andre interesserte til å sende inn abstracts og / eller informasjon om prosjekter og tiltak til Kollektivkonferansen 2021. Det overordnede tema er “den nye normalen” – Fremtidens kollektivtraikk i Norge mot 2025  og vi søker informasjon om relevante prosjekter og rapporter som skal publiseres fra nå og frem mot november 2021.

Ønsker du nærmere informasjon samt forslag til tematikk – “den nye normalen”? se her:

Ønsker dere å synliggjøres på kollektivbransjens store konferanse, som samlet over 600 deltakere i 2020? Send inn abstract innen 15.august – og gjerne før.

Planleggingskomiteen for konferansen tar løpende imot rapporter og prosjekter som kan være aktuelle for Kollektivkonferansen – kollektiv- og mobilitets bransjens viktigste møteplass!

Call for speakers 2021 – Kollektivkonferansen

Tidligere konferanser: