Kollektivkonferansen

Den årlige konferansen for alle som er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet!

Kollektivkonferansen

 

Kollektivkonferansen 2022 – 10. november – Mobilitet i Omstilling

Kollektivkonferansen 2022 handler om mobilitet i omstilling. Bærekraftig mobilitet for alle er kollektivtrafikkens samfunnsoppdrag. Som følge av nye reisevaner og økte energikostnader må vi tenke nytt om hvordan vi løser dette oppdraget. Hvilke vaner har folk tatt med seg fra koronapandemien? Hvilket mobilitetstilbud trenger folk i den nye hverdagen? Vil du vite mer om driverne for omstilling innen mobilitet, og hvilke muligheter som finnes i denne omstillingen? Meld deg på Kollektivkonferansen 2022 – Mobilitet i omstilling.

Etter to år med digitale kollektivkonferanser, så arrangeres årets kollektivkonferanse både fysisk og digitalt. Vi gleder oss til å ønske velkommen til en fysisk samling på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika, Dronning Eufemias gate 15. Vi ønsker å nå flest mulig med interesse for mobilitet og kollektivtrafikk i Norge, og tilbyr derfor digital deltakelse som et alternativ på årets konferanse. Vi gjør vårt ytterste for å skape en interaktiv, inspirerende og relevant konferanse, enten du deltar fysisk eller digitalt.

Se oppdateringer for Kollektivkonferansen 2022 og meld deg på her: Kollektivkonferansen.no

Kollektivkonferansen er det årlige møtestedet for de som jobber med, eller er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet! Konferansen setter søkelyset på aktuelle tema og samler årlig flere hundre mobilitetsinteresserte fra hele landet. I 2020 ble Kollektivkonferansen arrangert digitalt for første gang og vi var hele 621 deltagere fra 158 forskjellige mobilitetsaktører fra inn- og utland.

Kollektivkonferansen 2021 var også digital der vi samlet bransjen for inspirasjon, faglige oppdateringer og påfyll! Med 500 deltagere befestet vi vår posisjon som den viktigste konferansen for samferdsel, kollektivtrafikk, og bærekraftig mobilitet i Norge.

Tidligere konferanser:

Kollektivkonferansen 2021

Kollektivkonferansen 2021

Kollektivkonferansen 2019

Kollektivkonferansen 2019