Kollektivkonferansen 2021 – Den nye normalen – presentasjoner m.m.

Vet vi mer om den nye normalen etter Kollektivkonferansen 2021? De nærmere 500 deltakerne er definitivt bedre forberedt på den den omstillingen bransjen står overfor på veien mot en ny normal.

 

 

Her finner du alle presentasjoner, og opptak av hele konferansen finner du her (kun for påmeldte inntil 2. desember).

Nok en gang var hele bransjen samlet til Kollektivkonferanse, og nok en gang var samlingen digital.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård fikk æren av åpne konferansen, mens Selda Ekiz ledet oss trygt gjennom en dag fullspekket med spennende innhold.

«Gjenåpningen er snart to måneder bak oss – kan vi nå si at vi er på vei inn i den nye normalen?»  Spurte Olov Grøtting, daglig leder i Kollektivtrafikkforeningen om i sitt åpningsforedrag. De ferske reisetallene hun la frem viste tydelig at kollektivtrafikken fortsatt ikke er tilbake der den var i 2019.

Skal vi tilbake til 2019, eller skal vi tilbake til en ny og bedre normal? Årets kollektivkonferanse gav de nesten 500 deltakerne spennende foredrag fra inn- og utland, gode diskusjoner i den digitale «mingle-lunsjen» og inspirasjon til å ta fatt på de viktige oppgavene som må løses hvis den nye normalen skal bety et hopp fremover til et mer bærekraftig transportsystem.

Ikke minst fikk vi servert tre gode parallellsesjoner om henholdsvis data, innovasjon i mobiliteten og sykkel. Dialog er nøkkelen til suksess, derfor var det ekstra interessant å høre de gode samtalene mellom deltakerne i disse parallellsesjonene.

 

Årets Kollektivpris gikk til Kolumbus, les mer om det her. For første gang delte vi også ut en Ildsjelpris. Den gikk til Odd Aksland, som er administrerende direktør i Kolumbus. Reint bord til Rogaland, med andre ord! Les mer om det her. Gratulerer til Kolumbus og Odd Aksland, og til de andre dyktige nominerte!

Vil du vite mer om hvordan kollektivbransjen skal tilpasse seg den nye normalen? Ta et dypdykk i Kollektivkonferansen 2021 her, hvor du også finner alle presentasjoner.

Hvis du var påmeldt kan du se opptak av hele konferansen her. Opptaket blir offentlig tilgjengelig 2. desember.

Vi snakkes i november 2022!

 

Les også: