Deltagerrekord på Kollektivkonferansen 2020!

Over 620 deltakere fra inn- og utland var samlet digitalt til årets høydepunkt i kollektiv- og mobilitets-Norge 19. november.

På grunn av koronapandemien bestemte vi tidlig at Kollektivkonferansen 2020 skulle gjennomføres digitalt. Behovet for samarbeid og inspirasjon har sjelden vært større enn akkurat nå, når bransjen skal ta fatt på oppgaven med å utvikle kollektivtrafikk og mobilitet for den nye normalen. Det fikk vi bekreftet med den enorme interessen for årets konferanse. Med mer enn 620 påmeldte satt vi deltagerrekord med god margin!

Konferansen ble åpnet av Samferdselsminister Knut Arild Hareide, som fikk kallenavnet «Kollektiv-Knut» av konferansier Selda Ekiz. En hedersbetegnelse, i følge statsråden selv.

Selv om vi i år var samlet digitalt, var det stort engasjement og aktivitet i konferansechatten. Vi håper vi skapte en møteplass som gir grobunn for nye samarbeid som forenkler folks mobilitetshverdag.

Vi må også rette en stor gratulasjon til Kolumbus, som ble stemt frem som vinner av Kollektivprisen 2020. Les mer om hvorfor her.

Vi vil rette en stor takk til alle som deltok, og alle som bidro med foredrag fra «scenen»!

Videoopptak fra konferansen er tilgjengelig for påmeldte deltakere på kollektivkonferansen.live i tre uker. Presentasjoner fra konferansen finner du her. 

Vi ser frem til å møtes igjen til Kollektivkonferansen 2021 – 18. november.

Les også: