Nordland fylkeskommune/Reisnordland nominert til kollektivprisen 2021 for Travel Pass Nordland

Nordland fylkeskommune/ Reis Nordland er nominert til Kollektivprisen 2021 for deres arbeid med Travel Pass Nordland. Konseptet er enkelt for kunden, gir kunden gode opplevelser, er miljøvennlig og utnytter rutene i kollektivtrafikksystemet i fylket til bærekraftige reiseopplevelser på en særdeles god måte.

Hva er Travel Pass Nordland?

Travel Pass Nordland (TPN) er et reisepass som gir deg mulighet til å oppleve store deler av det Nordland har å by på, for en veldig snill pris – helt uten å være avhengig av bil.

Travel Pass Nordland var på idéstadiet ei stund før Nordland fylkeskommune/Reisnordland i 2017 kjørte pilot, for så å markedsføre produktet i 2018. TPN er et produkt som kan kjøpes av alle som skal reise i Nordland.

Med dette passet kan kunden reise så mye han ønsker med både buss, hurtigbåt og ferge i hele sju dager til fast lav pris. Det kan brukes på reiser i hele Nordland enten du skal på øyhopping med venner eller på familietur for å oppleve regionen. Nordland byr på store opplevelser gjennom en vill og vakker natur der reisen i seg selv ofte er en viktig del av opplevelsen. TPN koster kun 990 kroner for voksne, og 495 kroner for barn til og med 15 år.

Økende salg

Skal man reise langt eller mye, så er dette med andre ord et «gullkort» der besparelsen, sammenlignet med å betale for hver enkelt reise, kan være ganske stor.

2019 var året der Nordland fylkeskommune/Reisnordland virkelig fikk fart på salget. De hadde sett for seg en fortsatt stor økning i 2020 og 2021. Slik gikk det dessverre ikke på grunn av korona og reiserestriksjoner – men til tross for det fikk de et bra salg.

Travel Pass Nordland kjøpes enkelt i appen Billett Nordland eller på Sentrumsterminalen på hurtigbåtkaia i Bodø.

En satsning på reiseliv om sommeren

I årene 2019, 2020 og 2021 ble det satset spesielt mye på reiseliv om sommeren. Til tross for korona har det vært mange reisende, spesielt nordmenn, men også mange utlendinger har funnet veien til Nordland. Mange har da brukt Travel Pass Nordland til å oppleve dette vakre fylket.

Nordland fylkeskommune/Reisnordland vil derfor være en verdig vinner av Kollektivprisen 2021 for sitt arbeide med Travel Pass Nordland.

 

Kollektivprisen er en pris som deles ut på  kollektivtrafikkens store årlige begivenhet Kollektivkonferansen. Kollektivprisen er en publikumspris som stemmes fram av deltagerne på konferansen den 18. november 2021.

Travel Pass Nordland er en fin mulighet til å utforske fylket, både for barn...

Travel Pass Nordland er en fin mulighet til å utforske fylket, både for barn...

... og for voksne.

... og for voksne.

Les også:


Kollektivkonferansen
16. november 2023

AtB AS vinner av Kollektivprisen 2023!


Kollektivprisen
16. oktober 2023

De nominerte til Kollektivprisen 2023