Marthe Svellingen Pedersen årets ildsjel 2023!

Spenningen var til å ta og følge på da juryleder Bjørne Grimsrud entret scenen. Hvem skulle motta prisen i år?

Marthe Svellingen Pedersen årets ildsjel 2023!

Foto: Nicolai Willumsen / Hegnar Media

Det var i år rekordmange kandidater prisen for årets ildsjel i kollektivtrafikken. Hele 15 personer var blitt nominert av bransjen – noe som er mer enn de to foregående årene til sammen! Dette kan ikke tolkes annerledes enn at det gror godt i bransjen, med mange dyktige og dedikerte medarbeidere, og som settes pris på av sine kolleger.

Prisen deles ut av en jury, som også i år har bestått av Bjørne Grimsrud fra TØI som leder, og med Siv Wiken i AKT og Johan Wadman i Svensk kollektivtrafikk som medlemmer.

Juryen valgte å plukke ut fem finalister som alle var svært verdige vinnere av prisen: Umair Imam (Ruter), Jafar Altememy (Viken kollektivterminaler), Marthe S. Pedersen (Skyss), Elisabeth Helene Berge (Kollektivtrafikkforeningen) og Brede Dammen i Entur.

Og til slutt var det altså Marthe Svellingen Pedersen som stakk av med den gjeve prisen. Dette for sitt nytenkende og systematiske arbeid med å videreutvikle skoleskyss som fagområdet. Både innad i organisasjon, og på tvers i bransjen – hvor hun i mange år har vært en engasjert nestleder i Kollektivtrafikkforeningens skoleskyssforum.

Hun stiller seg inn i rekken bak Odd Aksland og Stine Fredriksen som vinnere av prisen for årets ildsjel i kollektivtrafikken. Vi gratulerer!

Les også: