Trine-Marie Molander Fjeldstad nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken

Med kunnskap og pågangsmot sørger Trine-Marie Molander Fjeldstad for nytenkning og entusiasme i jernbanesektoren, og er sentral i å løfte Bane NOR som en helhetlig mobilitetsaktør.

Trine-Marie Molander Fjeldstad nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken

Trine-Marie er en dreven og entusiastisk kollega og prosjektleder, en høylytt fargeklatt som sjonglerer mobilitetsprosjekter med smittende engasjement og pågangsmot! Hun er lidenskapelig opptatt av innovasjon og nye mobilitetsløsninger, er stadig på jakt etter ny kunnskap og kaster seg inn i prosjekter når muligheten byr seg.

Gjennom å utfordre etablerte reisevaner og gamle tankeganger, jobber Trine-Marie for å få flere til å velge grønne reisemidler til og fra toget. Med imponerende stå-på-vilje møter hun både samarbeidspartnere og skeptikere fakta, selvsikkerhet og humor.

Trine-Marie er en viktig spillebrikke i Bane NOR sitt samlede mobilitetsarbeid og har, til tross for sin unge alder, lang erfaring i bransjen og en imponerende prosjektportefølje. Hun har vært involvert i alt fra tryggere sykkelparkering og utvikling av mobilitetspunkter, til parkeringspiloter og mobilitetsstrategier.

Med høy sosial kompetanse er Trine-Marie et kjent ansikt både i og utenfor Bane NOR. Hun er en aktiv og kompetent initiativtager og brobygger som holder Bane NOR Eiendom ajour i mobilitetsmiljøet gjennom deltakelse i nettverk, kurs og seminar. Selv om hun har mange jern i ilden og en stappfull kalender finner hun alltid tid til å dele med seg av erfaringer og kunnskap til kolleger på en pedagogisk måte. Trine-Marie er nytenkende, ærlig og fargerik – et friskt pust i en nokså stiv jernbanebransje!

Les også: