Ola Viken Stalund går til Samferdselsdepartementet

Ola Viken Stalund har arbeidet i Kollektivtrafikkforeningen i hele 6 ½ år. Nå har han funnet at tiden er inne til å prøve noe nytt. Derfor går han fra nyttår over til Samferdselsdepartementet.

Ola Viken Stalund går til Samferdselsdepartementet

 

I Kollektivtrafikkforeningens sekretariat er vi lei oss for at Ola slutter, men vi har stor forståelse for at han har lyst til å prøve noe nytt, og torsdag før jul har han sin siste arbeidsdag i Kollektivtrafikkforeningen. Det gledelige med overgangen til Samferdselsdepartementet, er at kollektivtrafikk fortsatt blir hans fagområde, og at han med stor sannsynlighet får bruk for sin bakgrunn og mange gode erfaringer fra kollektivtrafikken inn i sitt arbeide der.

Ola har i Kollektivtrafikkforeningen hele veien gjort en glimrende jobb, og har hatt ansvaret for Kontraktskomiteen, Båt- og fergeforum, markedsoversikten, Anskaffelsesseminaret, kommunikasjon og UITP-samarbeidet. I tillegg til å utvise stor faglig dyktighet, har Ola stor ro og har krydret arbeidshverdagen vår med sin lune humor. Det er ingen tvil om at han blir savnet hos oss.

På vegne av både oss selv og vi tror også på vegne av medlemmene sier vi:  Takk for samarbeidet og masse lykke til i ny jobb. Vi treffes nok i blant, om ikke før så treffes vi på Kollektivkonferansen i november 2023.

 

Les også:


Fremtidens kollektivtrafikk i Norge 2025
8. juli 2023

Drosjeutvalget la fram sin første rapport