Espen Strand Henriksen nominert til Årets Ildsjel 2022

Espen Strand Henriksen er nominert til prisen Årets Ildsjel i kollektivtrafikken for sitt store engasjement for kollektivtrafikk og nye mobilitetsløsninger.

 

Deltagere på messe
Espen Strand Henriksen. Foto: Kolumbus AS.

 

Svært mange i vår bransje har truffet Espen på arrangementer i inn- og utland. Han har et kraftig engasjement for kollektivtrafikk og nye mobilitetsløsninger. Alle som møter Espen merker hans smittende engasjement! Dette er grunnen til at kolleger i Kolumbus ønsket å nominere Espen Strand Henriksen til «Årets Ildsjel 2022»!

Espen har en egen evne til å koble sammen tjenester og aktører på nye måter. Stjerneeksempelet er HjemJobbHjem (HJH)som han var med på å starte i 2015, og som vant ITSM-prisen som det første produktet som ikke var en teknisk nyvinning.

HJH vant prisen for hvordan eksisterende produkter ble knyttet sammen.

Prosjektene til Espen handler om å utfordre det etablerte. «Kan dette gjøres enklere?» er ofte det første spørsmålet han stiller.

Selv om han alltid har mange jern i ilden, og stadig befinner seg både høyt og lavt, så jobber han ustanselig for å skape bærekraftige alternativ til privatbilen. Han er en racer på å forenkle budskap, og inspirerer folk med kunnskap som de kan bruke i egen hverdag.

Kolumbus er veldig glade og stolte over det bidraget Espen gir til hele kollektiv-Norge. Han er en pådriver for at vi etter hvert oppfattes som innovative, nytenkende og fremoverlente.

Espen Strand Henriksen vil være en svært verdig vinner av «Årets Ildsjel 2022»!

 

Les også:


Kollektivkonferansen
16. november 2023

AtB AS vinner av Kollektivprisen 2023!