En riktig god jul ønskes dere alle

Nå er det ikke lenge før julen ringes inn og julefreden senker seg. Vi kan ganske snart se tilbake på et krevende,utfordrende, innholdsrikt og spennende år.

 

2020 har vært et år ingen hadde sett for seg ved inngangen av det nye året. Det har vært et år som vi vil huske så lenge vi lever. Og et år som også viser at samfunnet er sårbart.

For kollektiv-bransjen har 2020 vært et år i samarbeidets tegn. I den utfordrende og krevende situasjonen som koropandemien førte oss inn i, har hele kollektiv-Norge stått sammen.

Vi håper og tror at det har vært viktig for mange, og vi ønsker å fortsette det gode samarbeidet også inn i en post Covid-19-tid som vi håper å se konturene av i 2021.

I denne høytidsstemte førjulstiden unner vi oss et tilbakeblikk på to saker som har vært viktige for oss i 2020 og som vi synes symboliserer kollektivbransjen på en god måte:

#kollektivtakk

 

Kollektiv-Norge rundt

 

Med dette ønsker vi i Kollektivtrafikkforeningens sekretariat alle våre venner i og utenfor kollektivbransjen en riktig god jul og et godt nytt post-covid-19 år!

Hilsen Ola, Elisabeth, Reidun, Ragna og Olov.

Les også:


Fremtidens kollektivtrafikk i Norge 2025
8. juli 2023

Drosjeutvalget la fram sin første rapport