Elisabeth Helene Berge nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken

Med stort engasjement, profesjonalitet og øye for detaljer, har arbeidsjernet Elisabeth Berge vært sentral i å skape arenaer for kunnskapsdeling, erfaringsutveksling og inspirasjon for en samlet kollektiv- og mobilitetsbransje.

Elisabeth Helene Berge nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken

Elisabeth har, sammen med sine gode kolleger i Kollektivtrafikkforeningen, klart å løfte kollektivkonferansen til å bli et naturlig samlingspunkt og inspirasjon for bransjen.  Dette er gjort med små ressurser, men med dertil større engasjement, profesjonalitet og med smittende entusiasme.

Hun er med dette med på å spre kunnskap, samarbeid og stolthet over å jobbe i en fremoverlent og innovativ mobilitetsbransje, og viser med dette veien mot en bærekraftig framtid.

Elisabeth setter seg høye mål og jobber hardt for å realisere ambisjonen på vegne av Kollektivtrafikkforeningen. Hun har vært ansvarlig for Kollektivkonferansen siden hun ble ansatt i 2019.  I tillegg til å være kollektivkonferansens «primus motor», har Elisabeth ansvar for Økonomiforum, Markedsforum, og Bestillingstransportforum. Hun deltar aktivt i Mobilitet til lunsj, et kunnskapsnettverk for mobilitetsnerder, der målet er å fremme mobilitet ved kunnskapsheving og -deling, og bidrar også på Arendalsuka, med engasjement, faglig agenda og godt humør.

Elisabeth har i en årrekke bidratt, sammen med sine gode kollegier, til at Kollektivtrafikk-konferansen har holdt et faglig høyt faglig nivå. Konferansen har engasjert, skapt debatt, satt agenda, og har blitt en samlende møteplass for bransjen.

Konferansen har holdt et høyt teknisk nivå. Da flere konferanseaktører la inn årene under pandemien, valgt kollektivtrafikkforeningen å ta utfordringen, satte seil, og loset inn en svært vellykket digital konferanse med rekord-deltagelse, kun måneder etter at landet ble nedstengt.

Elisabeth brenner for kollektivtrafikk og bærekraftig mobilitet – både på jobb og privat. Hun velger å ikke ha bil, men benytter heller kollektive løsninger. For Elisabeth er livet til for å nytes, og kunnskap til for å deles.

NB! Sekretariatet i Kollektivtrafikkforeningen står ikke bak noen av nominasjonene, og ønsker å understreke at det er andre som har nominert vår kollega til prisen.

Les også: