Audun Solheim nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken!

Audun M. Solheim har i en årrekke bidratt med entusiasme, kunnskap og standhaftighet i Kolumbus, og er en solid ildsjel for kollektivtrafikken.

Audun Solheim nominert til prisen for Årets ildsjel i kollektivtrafikken!

Solheim har hatt en rolle i det meste som har dreid seg om utvikling og strategi i Kolumbus. Det har blant annet ført til at Kolumbus fikk være med å starte Kollektivkameratene AS, det første formaliserte samarbeidet mellom kollektivselskap i Norge om digitale tjenester. Dette ligger til grunn for større og mer omfangsrike framtidige samarbeid.

Dette er et eksempel på hvordan Audun gjennom sitt engasjement, strategiske tankegang og gode ideer har sørget for godt samarbeid med kollegaer, andre kollektiv- og mobilitetsselskap og partnere som har ført til store endringer i kollektivbransjen i løpet av de siste ni årene.

Han har også ledet kompliserte tekniske prosjekter som har resultert i enkle, brukervennlige digitale løsninger for kundene. For eksempel er elektriske bysykler integrert i kollektivbilletten, og Kolumbus har en svært brukervennlig app med blant annet automatisk stoppbestilling av buss. De tre siste årene har Kolumbus vunnet kollektivprisen, i stor grad takket være Auduns innovative ideer og inspirerende ledelse.

Audun er en strålende ambassadør for kollektivbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Hans evne til nytenkning kombinert med stor gjennomføringsevne, og har bidratt til å utvikle kollektivbransjen og gjøre det stadig enklere for innbyggere å la bilen stå.

Nå slutter han i Kolumbus, og kollegene ønsker å takke ham for innsatsen gjennom denne nominasjonen.

Les også: