Innlandstrafikk er nominert til Kollektivprisen for å samle billettsalget i Entur-appen

Tettere samarbeid er nøkkelen til å gjøre hverdagen enklere for de reisende. Dette har Innlandstrafikk oppnådd gjennom målrettet samarbeid med Entur, hvor de som det første kollektivselskapet har gått helt vekk fra egen app, og heller benytter seg av Enturs løsninger.

Innlandstrafikk er nominert til Kollektivprisen for å samle billettsalget i Entur-appen

Innlandstrafikk er en av de første kollektivselskapene i Norge som tilbyr alle sine billetter kun i Entur-appen. Dette gjør det enklere og mer sømløst å reise med kollektivtransport i Innlandet, og på tvers av fylkene – et viktig bidrag for å forenkle folks liv.

I Innlandet har det vært et tett samarbeid med Entur siden de ble etablert i 2016, og Innlandstrafikk har i fellesskap med flere aktører arbeidet med nytenkning og omstilling for bransjen for å realisere sømløse reiser.

Innlandstrafikk har hatt et mål om å få alle billetter over i Entur-appen, slik at kunden kun har én app å forholde seg til i forbindelse med sin reise.

Ettersom Entur-appen har blitt grundig utviklet over flere år, så Innlandstrafikk det som fordelaktig å dra nytte av Enturs kompetanse og deres gjennomarbeidede løsning heller enn å bruke mye ressurser på å videreutvikle egen app.
Våren 2024 kunne Innlandstrafikk endelig tilby de reisende alle billetter i Entur-appen, og egen app ble avsluttet.

Kollektivprisen deles ut på Kollektivkonferansen 28. november. Det er en publikumspris hvor konferansedeltakerne stemmer fram sin favoritt blant de nominerte. Les mer og meld deg på konferansen her.

Ved å ha fått de reisende i Innlandet over på den nasjonale reiseplanleggeren, bidrar Innlandstrafikk, i samarbeid med Entur, til sømløse og miljøvennlige reiser for innbyggerne og tilreisende i Innlandet – og forenkler folks liv.

Les også: