Kollektivkonferansen 2021 åpen for påmelding!

Hvordan blir den nye normalen for reisevanene våre? Kollektivkonferansen 2021 arrangeres digitalt 18. november.

Kollektivkonferansen er det årlige møtestedet for de som jobber med, eller er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet! Konferansen setter søkelyset på aktuelle tema og samler årlig flere hundre mobilitetsinteresserte fra hele landet. I 2020 ble Kollektivkonferansen arrangert digitalt og vi var hele 621 deltagere fra 158 forskjellige mobilitetsaktører fra inn- og utland.

Bilde av kollektivkonferansen 2020

Kollektivkonferansen 2021 arrangeres den 18.november 2021. Også i år lager vi en digital konferanse der vi samler bransjen for inspirasjon, faglige oppdateringer og påfyll!

«Ved corona fri verden er det ledelsen som deltar. Nå fikk «alle» delta» – Deltager 2020

Kollektivkonferansen 2021 handler om den nye normalen. Koronapandemien snudde opp ned på reisevanene våre. Mer hjemmekontor, mer sykkel og gange, men også mer bilkjøring. Hvordan blir vår nye normal når vi nå kan reise som normalt igjen og hvordan blir fremtidens kollektivtrafikk fremover mot 2025? Hvordan kan mobilitetsbransjen bidra til at den nye normalen betyr et hopp fremover mot et mer bærekraftig transportsystem slik at vi unngår kø, kork og kaos?

Vi lover ett relevant og tidsaktuelt program. Følg med på Kollektivkonferansen.no for fortløpende oppdateringer.

Selda Ekiz er årets programleder. Hun ledet fjorårets heldigitale konferanse med stø hånd og vi ser frem til å ha henne med på laget også i år!

«Selda var fantastisk! Tror det må være den best forberedte, oppgående, stemningsskapende konferansieren jeg noen gang har sett. Terningkast 6. Kom til og med gjennom skjermen» – Deltager 2020

Bli med fra der du er, meld deg på nå!

Les også:


Fremtidens kollektivtrafikk i Norge 2025
13. august 2021

Call for speakers – Kollektivkonferansen 2021 – frist 15. august


Kollektivkonferansen
19. november 2020

Deltagerrekord på Kollektivkonferansen 2020!